Alături de fiica sa și după moarte…povestea te va emoționa!

Această fetiță a devenit un star pe internet înainte de a fi deschis ochii. Fotografia în care micuța Aubrey doarme cu capul pe mănușile de motor ale tatălui ei a făcut înconjurul lumii. Motivul nu este că fotografia este frumoasă și cam atât. În spatele ei se ascunde o poveste cum rar mi-a fost dat să aud…

13394093_10154059052730831_8224484326216215478_n-7187075

Micuța care zâmbește atât de frumos în somnul dulce nu va avea șansa de a-l întâlni pe tatăl ei, care a decedat înainte ca fiica sa să se nască. Mama fetiței, Kathryn Seable Williams, vrea să se asigure că Aubrey simte protecția și dragostea tatălui ei .

Kim Stone, fotograful care a capturat momentul acesta înduioșător, a fost angajat de bunica lui Kathryn. Kim a spus că soția defunctului era „o epavă emoțională” și că era de înțeles acest lucru. Femeia a avut ideea de a-l include pe bărbatul iubit în pozele nou-născutului, iar asta a fost posibil doar cu ajutorul obiectelor pe care el le-a iubit.

Fotografia a fost perfect cronometrată. Atunci când postarea a fost urcată pe Facebook, s-a folosit următoarea descriere: „Se spune că îngerii le vorbesc copiilor atunci când cei mici zâmbesc în somn.”

babymoto2-2051344

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.