Universul ne vorbește…știm să îl ascultăm?

Poate că v-a trecut prin cap la un moment dat să încercați să luați în considerare visele pe care le aveți în timpul nopții. Haideți să încercăm să deslușim ce este cu visele noastre, ce semnale de alarmă trag și dacă au sau nu vreo relevanță, sau sunt doar o plăsmuire a imaginației noastre.

Se spune că o persoană visează mai mult decât în mod normal, are coşmaruri sau vise ciudate, acestea ar putea fi simptome că sănătatea ei este în pericol.

646x404-2275924

Coşmarurile pot fi conectate cu medicamentele betablocante sau cu problemele cardiace, potrivit unui studiu efectuat pe mai mult de 6.000 de persoane. Cei care suferă de bătăi neregulate ale inimii sunt mult mai predispuți la vise urâte, coșmaruri, care să îi trezească în toiul nopții cu fiori reci pe șira spinării. Acest lucru se întâmplă pentru că persoanele care au probleme cardiace au probleme respiratorii care duc la scăderea nivelului de oxigen din creier.

Și factorul temperatură este unul de luat în calcul atunci când avem prea multe nopți deranjate de vise. Temperatură ridicată sau prea scăzută din cameră poate duce la crearea mai multor vise. Cu cât somnul este mai deranjat – din cauza faptului că este prea cald sau prea frig -, cu atât creşte posibilitatea ca o persoană să se trezească în timpul somnului, ceea ce înseamnă că îşi va aminti visele. În acest sens, experţii recomandă ca temperatura camerei să fie menţinută la 18 grade.

tumblr_nvmip56dho1sqc11wo1_500-9116701

În general, dacă visezi o acţiune sau un eveniment în care tu nu te implici în mod direct, ci eşti numai observator, consider-o o avertizare. Dacă iei însă parte la acţiune, visul trebuie interpretat ca ceva care te va afecta personal.

Dacă visezi că eşti bolnavă, este recomandabil să îţi faci un control medical.

FOLLOW ME

Claritatea visului este un alt indiciu al importantei acestuia. Dacă ai visat ceva, iar până dimineață nu îți mai amintești despre ce anume era vorba, este puțin probabil că va avea o semnificație.

Mersul în sus sugerează succes sau îmbunătăţire, iar mersul în jos înseamnă opusul.

Eforturi încununate de succes într-un vis prevestesc ceva bun şi în realitate, iar eşecurile prevestesc dificultăţi.

Dacă o persoană visează că este atacată sau urmărită, acesta poate fi un semn al unei afecţiuni a nervilor sau a creierului, precum Alzheimer sau Parkinson. Aceste vise violente pot reprezenta un semn pentru prezenţa bolii Alzheimer şi, de obicei, apar cu zece ani înaintea altor simptome specifice, cum ar fi pierderea memoriei.

Dacă visezi un membru al familiei cu care eşti în relaţii bune, în general poate fi interpretat ca o îmbunătăţire în carieră, dar dacă nu eşti în relaţii bune cu ruda visată, afacerile îţi merg prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.