Cum îţi redecorezi casa cu bani puţini

Vara asta, mă bucur de cele mai mari reduceri și-mi redecorez toată casa!

Știați că vara este cel mai bun moment pentru redecorarea unei locuințe sau al unui imobil?

Eu am aflat acest lucru de la unul dintre designerii de interior. Sunt și câteva motive foarte bune pentru care ar fi bine să vă gândiți la o schimbare de vară.

Așadar, dacă tot e momentul potrivit pentru redecorarea casei/apartamentului, nu ne mai rămâne altceva decât să începem căutările. O sun pe prietena mea care știam că este preocupată de redecorarea unui apartament de trei camere și pornim prin oraș. Mi-a povestit ce a pățit când a comandat un dressing la un tâmplar care lucrează particular. Respectivul s-a lăudat că a lucrat pentru diferite vedete de la noi, că  face cele mai frumoase şi calitative produse. Când au discutat despre preț, evident, a cerut o căruță de bani. Pentru un simplu dresing vreo 3.500 lei. Când a venit cu mobila, prietena mea a descoperit că pe anumite suprafețe erau marginile sărite, zgâriate și, în mare parte, era făcut din resturile altor lucrări… când au ales culorile,  ea a vrut două nuanțe mai puțin folosite, iar tâmplarul s-a opus motivând că nu sunt frumoase,  că  nu se poartă, orice numai să meargă pe recomandările lui. Simplu de înțeles de ce: pentru că nu avea resturi ca să „cârpească” mobila. Iar astea sunt doar câteva dintre inconvenientele de care s-a lovit.

Știam despre Lem’s de la finii mei care, cu o sumă mai mult decât decentă, au reușit să își mobileze întreaga casă. Vă  dau doar 6 motive pentru care eu am ales Lem’s:

  1. Aici, fiecare client este primit și tratat cu mult respect, căldură, atenție și  beneficiază de toată consilierea de care are nevoie pentru a face alegerile de care să fie 100% mulțumit.
  2. Calitatea produselor este unul dintre punctele forte ale acestui producător român.
  3. Există o varietate foarte mare de produse, toate beneficiind de un design  rafinat, modern și elegant. Conceptul de mobilă Lem’s poate satisface până și cele mai pretențioase gusturi
  4. Prețurile sunt mai mult decât decente. Unde mai pui că există promoții pe care ar fi bine să nu le ratați.
  5. Scăpați de nervi, timpul pierdut, banii risipiți și dezamăgirile de care vă loviți în alte locuri. Asta mi se pare cel mai important.
  6. Este producător autohton de mobilă cu experiență de peste 25 de ani pe piața internă și externă.

A, și ca să nu uit: trebuie să știți că în această perioadă, până pe 10 iulie puteți beneficia de un DISCOUNT de până la 45% la orice produs.

Așadar, am ajuns la showroom și am început să mă joc și să mă răsfăț printre exponate.

FOLLOW ME

Dar, ca să vă faceți o impresie, e musai să vedeți pozele pe care le-am făcut.

În primul rând, cel mai mult mi-a plăcut dormitorul. Patul m-a fascinat. Salteaua moale și pufoasă este tot ceea ce îți dorești să găsești când vii seara acasă, după o zi obositoare.

img_6386-390x260-7728756

Culorile și materialele folosite fac din dormitor un loc în care îți dorești să rămâi și să îți petreci cât mai mult timp. Am ales un dormitor care să mă facă să mă simt ca o prințesă care se odihnește într-un castel din ținuturile Franței. Îmi inspiră eleganță, dar și căldură și intimitate.

img_6399-390x260-5424153

Pe de altă parte, este ideal pentru serile în care avem musafiri. Cremul acesta îmi dă impresia de tinerețe, iar roșul este culoarea mea preferată. Dacă viața ar fi perfectă și ar avea o culoare, atunci aceasta ar fi!

Fotoliile sunt un VIS! Nu vă pot spune nimic despre ele decât atât: veniți și încercați-le pentru că orice v-aș spune eu nu e îndeajuns să descriu senzația de confort și plăcere pe care o oferă. Se potrivesc perfect cu orice tip de încăpere și pot transforma orice cameră într-una de poveste!

img_6310-390x260-8433791

Livingul este alegerea ideală pentru un cuplu tânăr care își dorește intimitate, dar căruia îi place viața. Deja mă gândesc să redecorez casa și sincer, acesta este livingul pe care mi-l doresc. Este ideal pentru o seară în doi. Sau în patru 🙂

img_6270-390x260-4098204

Bucătăria am lăsat-o la urmă tocmai pentru că multe dintre doamne și domnișoare nu prea simt o mare atracție față de ea. Însă vă spun atât: de cum pășești într-o astfel de bucătărie, instant îți vine pofta să gătești.

 

img_6356-390x260-7522466

Ce mi s-a părut foarte interesant la mobila creată de Lem’s este și că păstrează o linie clară, curată, decentă și elegantă. Și încă ceva: toată linia de producție arată de parcă ar fi creată după principiile Feng Shui.

Dintre acestea, dacă tot vreți să aveți parte de prosperitate, liniște și fericire în cămin, ce trebuie să știți e că:

  1. E bine să nu aglomerăm casa sau încăperea cu lucruri multe și inutile, toate acestea împiedică energiile pozitive să intre.
  2. Ca elemente decorative, se recomandă pentru holurile de la intrare, o floare, un tablou frumos.
  3. Colțurile camerelor se lasă libere, sunt zonele în care se adună energiile negative, care contribuie la dezechilibrul nostru energetic.
  4. Echilibrul energetic se obține prin alegerea și îmbinarea corectă a culorilor, acestea trebuie să reprezinte cele cinci elemente esenţiale vieţii: lemnul, focul, pământul, metalul şi apa.
  5. Elementele naturale alese pentru decorarea locuinței vor contribui la armonia și prosperitatea celor din casă: plante, flori, mobilier din lemn sau diferite decorațiuni produse din materiale naturale vor aduce un plus de energie.
  6. Atenție la oglinzi: ele trebuie să reflecte doar lucruri şi obiecte încărcate pozitiv.

A, și ca să nu uit, trebuie să vă spun că rețeaua de magazine de mobilă Lem’s oferă consultanță, transport și montaj oricărui client. De asemenea, există soluții și oferte personalizate în funcție de dorințele și necesitățile fiecăruia.

Ce să vă mai spun, Lem’s m-a cucerit imediat și pentru totdeauna 🙂

Când am hotărât să merg cu prietena mea și să o ajut să își caute mobila am crezut că îi fac ei un favor, acum, după ce am descoperit minunea care se produce în fabrica românească, îmi dau seama că eu sunt cea mai câștigată. Acestea fiind zise, fug, că am de redecorat 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.