Și vedetele plâng câteodată; „băieții răi” de la Hollywood, prinși în fapt și arestați

Am văzut asta întâmplându-se de prea multe ori, însă avem o listă a vedetelor preferate de voi, care au fost implicate în scandaluri monstru şi arestate, după ce au comis infracţiuni. Încă o dată, se dovedeşte că statutul de celebritate nu este de ajuns pentru a te ţine departe de belele. Priviţi şi vă minunaţi!

1. Jay Z
jayz-8101761
Jay Z a intrat într-o altercație cu un alt bărbat, iar cel din urmă a avut nevoie de îngrijire medicală, după ce a fost înjunghiat.

2. Bruno Mars
bruno-6852652
Cântărețul a fost arestat după ce 2.6 grame de cocaină au fost găsite în posesia lui, la un concert în Las Vegas.

3. Justin Bieber
j-6970431
Cel mai mare idol al adolescenților a fost arestat în 2014 după ce a fost prins la volan cu permisul expirat, sub influența băuturilor alcoolice și s-a împotrivit arestării.

4. Nicolas Cage

nic-4057900

FOLLOW ME

Marele actor Nicolas Cage nu lipsește din top, fiind arestat pentru deranjarea liniștii publice și pentru o dispută domestică violentă.

5. Alec Baldwin
alec-9126757
Starul din 30 Rock a fost prins pedalându-și bicicleta în direcția greșită pe 5th Avenue, New York. Și nu, nu este o glumă!

6. Matthew McConaughey

matt-1677077
Un vecin al actorului a sunat la poliție, reclamând faptul că în casa lui McConaughey era o larmă de nedescris, iar când au descins, l-au surprins pe acesta dansând dezbrăcat. Pe măsuța de cafea au găsit multe droguri.

7. Kevin Hart
kev-2158616
Comediantul a fost încătușat după ce poliția l-a surprins conducând agresiv, evitând la milimetru un rezervor de benzină.

8. Shia LaBeouf

shia-9779084
Nici Shia nu a fost mai cuminte, în 2011 fiind arestat după ce a provocat un conflict într-un bar.

9. Reese Witherspoon

reese-1670405
Îndrăgita actriță a fost oprită de un echipaj al poliției pentru faptul că a condus agresiv. Ea se afla cu soțul în mașină, iar amândoi erau sub influența unor substanțe, acest lucru fiind clar de îndată ce au coborât din mașină.

10. Paris Hilton
paris-8557295
Nu puteam să o excludem din top pe buclucașa moștenitoare a imperiului Hilton, care este cunoscută mai mult pentru abaterile de la lege și bețiile crunte pe care le organizează, decât pentru lucruri notabile și acte de caritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.