Este timpul să încercați desertul delicios care nu te îngrașă! Vă mai amintiți gustul lui?

Sunteți la dietă și aveți poftă de ceva dulce și sățios, care să nu vă facă să vă abateți de la stilul de viață actual? Salamul de biscuiți, unul dintre deserturile preferate în copilărie, poate fi reinventat, astfel încât să vă amintiți de gustul lui bun și să nu vă îngrășați deloc. Iată rețeta salamului de biscuiți dietetic, care are ca timp de preparare o oră:

400 grame biscuiţi

300 grame rahat

50 ml esenţa de rom

250 ml apa

150 grame unt

FOLLOW ME

3 linguri cacao

2 linguri nucă mărunţită

3 linguri de stafide

folie transparentă pentru alimente

salam-biscuiti-7752429

Puneți stafidele în apă cu esenţă de rom şi lăsaţi-le aşa peste noapte. Puneţi într-o cratiţă 250ml apa, unt şi cacao, până când amestecul clocotește. Apoi adăugaţi stafidele, nuca, rahatul tăiat mai lung şi esenţa de rom şi amestecaţi bine această compoziţie. Adăugaţi biscuiţii.

Amestecaţi bine totul şi apoi întindeţi compoziţia pe o folie, rulaţi-o cât puteţi de strâns, lăsaţi compoziţia 30 minute la temperatura camerei pentru ca untul şi romul să pătrundă bine în biscuiţi, apoi ţineţi salamul de biscuiţi la frigider 3-4 ore. Vă doresc poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.